Är du vårdpersonal och söker efter nya utmaningar i Sverige?

 

KonZenta erbjuder dig möjligheten att arbeta inom ditt kompetensområde i Sverige. Du får möjlighet att prova något nytt via KonZenta. Kanske du bara vill prova på att arbeta för en annan arbetsgivare under en kort periode eller söker du kanske efter din nya arbetsplats? KonZenta kan erbjuda dig attraktiva uppdrag i Sverige till en marknadsmässig ersättning. Vi  hjälper dig med det praktiska kring uppdraget så som resor och boende. Vi finns också där för dig under din uppdragsperiod. Du får en personlig kontaktperson som vi kallar din ”one-point-of-contact” som står till ditt förfogande under din tid med KonZenta.

l

Flexibla schemalösningar

Vi kommer tillsammans fram till ett schema som utgår från dina önskemål och din specifika sociala situation.

Marknadsmässig lön

KonZenta erbjuder en marknadsmässig lön, och är behjälpliga kring resa och boende.

One-point-of-contact

Du får en egen personlig kontaktperson som alltid finns till hands. KonZenta hjälper dig med allt det som just du har behov för.

 

Trygghet och service

Vi vet att trygghet och service under anställningen är viktiga faktorer för att du ska trivas på ditt uppdrag. KonZenta erbjuder dig en trygghet och service utöver det vanliga med när kontakt med din kontaktperson, som finns där för just DIG. Viktigast av allt är dock att KonZenta finns där för dig dygnet runt under årets alla dagar.

 

Boende och resa

KonZenta ser till så att du får hjälp med det praktiska kring att boka eventuella resor och boenden i samband med ditt uppdrag.

 

Låter det intressant?

Du är varmt välkommen att kontakta Emma Lundkvist Richkin på +46 760 06 79 78 eller emma.lundkvist@konzenta.com för ett förbehållslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig eller så fyller du i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig när vi får in ett arbete inom ditt specialistområde.

Jobbagent

 

Varje vecka får vi in nya och spännande tjänster. Stå först i kön och ta emot ett e-postmeddelande när det dyker upp ett jobb inom just ditt specialistområde.

 

Fyll i formuläret med namn, e-postadress och specialistområde, så hör vi av oss.

 

 

Vem vet – kanske hittar du ditt nästa jobb här!

 

 

 

I Danmark betalar du endast 32,84% i skatt. Låter det intressant så kontakta gärna oss för att höra mer, vi har många olika uppdrag!

You have Successfully Subscribed!