Vi har fokus på dig och dina behov

Vi strävar alltid efter att hitta den den perfekta matchningen mellan dig och våra kunder samt efter att göra rekryteringsprocessen så lätt och smidig som möjligt för alla parter

Gemensamt för alla våra koncept är att de bygger på kvalitet och kontinuitet i anställningen. KonZenta sätter alltid dig i första hand och vi har vid varje tillfälle fullt fokus på att ge dig den bästa upplevelsen du kan få av din vistelse i Danmark. Vi kompromissar aldrig med kvalitet och service i rekryteringsprocessen eller under anställningen. Vi har väldigt höga förväntningar på dig, vilket du lugnt ska kunna ha på oss också. Vårt koncept bygger på idén att du ska koncentrera dig på själva jobbet och det rent yrkesmässiga medan vi hjälper, guidar och integrerar dig efter arbetsdagens slut – vi finns där 24/7 för dig.

Rådgivning

√ 50 års samlad branscherfarenhet
√ Nära samarbete med de danska sjukhusen
√ Professionell vägledning och rådgivning under hela förloppet

Fördelar

√ Mycket attraktivt lönepaket
√ Vi hittar ett möblerat boende åt dig
√ Flexibla schemalösningar
√ Dansk språkkurs vid behov
√ ‘One-point-of-contact’

Trygghet

√ 24 timmars service
√ Du ska trivas på och utanför arbetet
√ Vi hanterar allt i rekryterings- och integrationsprocessen

Vi skapar upp relationer och trygghet genom kontinuitet

När du arbetar på ett danskt sjukhus via oss kommer du att märka att du arbetar mer kliniskt än du förmodligen är van vid i Sverige. Vi arbetar målinriktat för att se till att våra läkare ska slippa arbeta så mycket administrativt arbete som möjligt och istället kunna koncentrera sig på det viktiga – nämligen arbetet med patienterna. På de flesta sjukhus i Danmark finns det dessutom mycket mer personal på själva avdelningarna än vad det gör i Sverige. Vårt fokus på kontinuitet och varaktighet i anställningen i form av längre kontrakt, gör att du betraktas på samma sätt som en av de fastanställda läkarna och alltså inte ses som en vikarie. Detta betyder att du blir bättre integrerad och likställs med en av dina fastanställda kollegor, vilket skapar starkare relationer samtidigt som det skapar trygghet gentemot både patienterna och personalen.

 

Vi vill att du ska stanna länge

Vi har stort fokus på den personliga kontakten, ärlighet, kvalitet och tillit. Vi erbjuder marknadens högsta service för både läkare och kunder, och vi arbetar med ”one-point-of-contact”, vår representant från KonZenta som blir din personliga kontaktperson och som finns tillgänglig för dig 24/7. På detta sätt säkerställer vi att eventuella problem som kan uppstå under din vistelse, alltid blir lösta av samma kontaktperson, som samtidigt ansvarar för både läkaren och kunden.

Vi arbetar hårt för att du ska trivas i Danmark – både på, och utanför, arbetstid. Därför arrangerar vi ofta gemensamma aktiviteter och olika evenemang såsom läkarmiddagar, konferenser, föredrag osv. Vi bjuder alltid på kaffe på något av våra tre kontor, om du råkar ha vägarna förbi.

Vad säger andra läkare?

Hur är det att arbeta i Danmark? Är det svårt att vara utan sin familj? Och hur är det med språket?

Du har säkert en massa frågor och funderingar om du överväger att arbeta i Danmark. Titta på videoklippen nedan och hör på vad andra läkare som har varit i din situation, har att säga om hur de har upplevt det.

Thomas Linné

Klinisk onkolog

Eva Gustafsson

Barn- och Ungdomspsykiatriker

Bo Lindahl

Barn- och Ungdomspsykiatriker