Dansk språkkurs

KonZenta erbjuder en individuellt anpassad språkkurs som utgår ifrån din nuvarande språknivå i danska

Som minimum ska du kunna göra dig förstådd på arbetsplatsen och bland patienterna. Alla läkare erbjuds därför som utgångspunkt en språkkurs. Du värderar i samråd med våra rekryteringskonsulter ifall kursen är nödvändig för dig.

Språkkursen anpassas individuellt efter dig och din nuvarande språkliga förmåga och efter din nuvarande nivå i danska. Du och språkläraren är i tät dialog om förloppet och nivån och du kan välja att ha lektioner både via SKYPE och/eller att ha fysiska lektioner. Våra skandinaviska läkare brukar påbörja språkkursen cirka sex veckor före starten i Danmark.

 

Vad kan du som läkare förvänta dig?

Som utgångspunkt kan du inte förvänta dig att du talar flytande danska efter avslutad kurs eller innan du börjar arbeta i Danmark – men du lär dig att använda danska ord, de vanligaste meningarna samt enkel grammatik. Det kommer att innebära att lite tid går åt till att förbereda sig inför varje lektion.

I nedanstående videoklipp får du träffa vår anknutna språklärare Linda. Titta på videon och få reda på lite mer om vår språkkurs och om vad du kan förvänta dig att få ut av kursen.

Linda Kristiansen

Språklärare

I Danmark betalar du endast 32,84% i skatt. Låter det intressant så kontakta gärna oss för att höra mer, vi har många olika uppdrag!

You have Successfully Subscribed!