Är du specialistläkare utbildad i Europa och vill komma till Danmark och praktisera inom din specialisering?

Vi samarbetar med en av Europas ledande leverantörer av EU-läkare. De står för hela rekryteringsprocessen inklusive språkutbildning i danska och vi kan därför koncentrera oss på integrationen av dig och din familj genom vårt unika bibehållande koncept där vi speciellt fokuserar på kvalitet och kontinuitet i anställningen. Integrationen innebär bland annat hjälp med skola/förskoleplats för dina barn, möblerat boende, försäkringar, skatt och arbete för en eventuell make/maka. Under de tre första åren av din anställning hjälper vi till att integrera dig och din familj i Danmark, så att både du och vi kan känna oss trygga vid en senare fastanställning på sjukhuset.

Vi lägger stort fokus på den personliga kontakten och på att leverera marknadens högsta servicenivå, och därför har du och din familj en ”one-point-of-contact”, en personlig kontaktperson som alltid står till ert förfogande. På så sätt behöver du inte gå via flera led om du skulle behöva hjälp att lösa eventuella utmaningar under din vistelse i Danmark.

För att få anställning i Danmark via oss är det ett krav att du har minst fem års erfarenhet som specialistläkare och dessutom ligger på nivå B2 i danska.

Låter det intressant? 

Kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91 eller kasper.madsen@konzenta.com för ett förbehållslöst samtal, så berättar vi mer om vad vi kan göra just för dig.