Är du en skandinavisk legitimerad specialist- eller överläkare och vill ha ett längre konsultjobb med minst sex månaders varaktighet?

Vi erbjuder dig en unik chans till ett arbete inom ditt specialistområde i Danmark. I Danmark arbetar du mer kliniskt och mindre administrativt än vad du är van vid i Sverige och till ytterst attraktiva ekonomiska lönevillkor. Vi är väldigt flexibla då det gäller att hitta en schemalösning som passar just för dig och din sociala situation. För att du ska kunna fokusera på ditt arbete så hjälper vi till med allt det praktiska, allt från att ansöka om dansk auktorisation och ordna en möblerad lägenhet, till frågor om pension och socialförsäkringstillhörighet. Vid behov erbjuder vi dig en dansk språkkurs som gör det lättare för dig att komma in i det danska språket. Du får en personlig kontaktperson som vi kallar din ”one-point-of-contact” som alltid står till ditt förfogande vid behov under din tid i Danmark.
l

Flexibel schemalösning

Vi kommer tillsammans fram till ett schema som utgår från dina önskemål och din specifika sociala situation.

Attraktivt lönepaket

Vi erbjuder ett unikt lönepaket bestående av en lön på mellan 70.000-80.000 SEK ut netto efter skatt plus fri bostad och en tur-och-retur hemresa per månad.

One-point-of-contact

Du får en egen personlig kontaktperson som alltid finns till hands. Vi hjälper dig med allt det som just du har behov för.
R

Fördelar

Vi hjälper dig med allt det praktiska som kan uppkomma med hänsyn till din vistelse i Danmark.

Ekonomi

I Danmark betraktas du som en högutbildad nyckelperson med en spetskompetens och därför har du möjlighet att bli beskattad enligt Expertskatten, förutsatt att vissa villkor är uppfyllda. Med Expertskatten beskattas du endast med 32,84% på din inkomst och utöver det, är det oftast en positiv växlingskurs på den danska kronan jämfört med den svenska. De flesta av våra läkare väljer att arbeta 3 veckor per månad efterföljt av 9 dagars sammanhängande ledighet eller så arbetar de måndag till torsdag med lediga långhelger alla 4 veckorna. Väljer du någon av dessa båda varianter av schema, så ligger lönen på mellan 70.000-80.000 SEK ut netto efter skatt per månad.

 

 

 

Trygghet och service

Vi vet att trygghet och inte minst service under anställningen är viktiga faktorer för att du ska trivas i Danmark. Vi ger dig trygghet genom att stå för ALLT det praktiska i samband med din anställning: löneutbetalningar, skatt, pension, försäkringar, socialförsäkring, möblerat boende i Danmark, deklaration osv.

Vi strävar efter att tillhandahålla en service utöver det vanliga, där vi bland annat besöker dig flera gånger i månaden eller enligt överenskommelse, samt att vi arrangerar evenemang, läkarmiddagar, julluncher, sommarfester osv. Viktigast av allt är dock att vi finns där för dig dygnet runt under årets alla dagar, och att vi hjälper dig med allt det som du kan ha behov av.

 

 

 

Boende och resa

Vi vill göra din anställningstid så tydlig och överskådlig som det bara är möjligt och vi hjälper dig därför med allt det praktiska. Vi ser till så att du får en möblerad lägenhet i nära anslutning till sjukhuset, där det finns allt från köksporslin till internet och TV, inklusive kabelkanaler. Med andra ord så behöver du bara ta med dig dina kläder,  hygienartiklar, handdukar och dina personliga ägodelar. Som utgångspunkt får du också en betald hemresa, tur-och-retur till Sverige varje månad.

 

 

 

Låter det intressant?
Hör vad andra svenska läkare har att säga om hur det är att arbeta i Danmark. Du hittar videoklippen här.

Du är varmt välkommen att kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91 eller kasper.madsen@konzenta.com för ett förbehållslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig eller så fyller du i nedanstående formulär, så kontaktar vi dig när vi får in ett arbete inom ditt specialistområde.

Jobbagent

 

Varje vecka får vi in nya och spännande tjänster. Stå först i kön och ta emot ett e-postmeddelande när det dyker upp ett jobb inom just ditt specialistområde.

 

Fyll i formuläret med namn, e-postadress och specialistområde, så hör vi av oss.

 

 

Vem vet – kanske hittar du ditt nästa jobb här!