Lediga jobb 

På den här sidan kan du se ett urval av de många spännande jobberbjudanden vi har just nu

Kardiologer sökes till flera olika uppdrag

Maj 2019

KonZenta söker överläkare/specialistläkare i kardiologi till flera olika uppdrag i Danmark. Vi söker non-invasiva kardiologer med intresse och erfarenhet av ekokardiografier.

KonZenta söker Psykiatriker

Maj 2019

Vi har alltid uppdrag inne för duktiga psykiatriker. Runt om i hela Danmark är det liksom i Sverige, stor brist inom psykiatrin. Vi har flera uppdrag med alla olika inriktningar inom psykiatrin, vare sig du vill jobba brett med allmänpsykiatri eller om du trivs bäst med att jobba med inriktning mot psykoser, affektiva sjukdomar, psykoterapi, äldrepsykiatri, missbruk etc.

Lungläkare sökes till flera olika uppdrag

Maj 2019
KonZenta söker överläkare/specialistläkare i lungsjukdomar till flera olika uppdrag med olika inriktningar i Danmark. Oavsett om du föredrar mottagningsarbete eller avdelningsarbete, om du skulle vilja gå jour eller önskar jourfria uppdrag, eller om du önskar arbeta på läns eller universitetssjukhus – så finns lungmedicinska uppdrag i Danmark som kan passa in i de flesta intresse- och specialistområden.

KonZenta söker läkare till Akutten

Juni 2019
KonZenta söker en överläkare/specialistläkare till en akutverksamhet på Jylland. Vår kund ser gärna att läkaren är specialist i akutsjukvård. Detta är dock inget krav, utan vi söker även dig med längre erfarenhet av arbete på akuten.

KonZenta söker Kirurger

Juni 2019

Vi har alltid uppdrag inne för duktiga kirurger. Runt om i hela Danmark är det liksom i Sverige, stor brist på specialistläkare i allmänhet och det gäller även inom kirurgin. Vi har oftast flera kirurgiuppdrag inne med många olika inriktningar. Ofta söker vi breda allmänkirurger, men det kommer också in uppdrag med olika inriktningar mot allt från övre eller nedre gastrokirurgi, kärlkirurgi eller exempelvis bröstkirurgi.

Utan att förbinda dig till något får du gärna kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com och höra vad vi kan göra för dig. Du kan också fylla i nedanstående formulär, så hör vi av oss när vi får in i jobb inom ditt specialistområde. 

Jobbagent

Varje vecka får vi in nya och spännande tjänster. Stå först i kön och ta emot ett e-postmeddelande när det dyker upp ett jobb inom just ditt specialistområde.

Fyll i formuläret med namn, e-postadress och specialistområde, så hör vi av oss.

Vem vet – kanske hittar du ditt nästa jobb här!

I Danmark betalar du endast 32,84% i skatt. Låter det intressant så kontakta gärna oss för att höra mer, vi har många olika uppdrag!

You have Successfully Subscribed!