Lediga jobb 

På den här sidan kan du se ett urval av de många spännande jobberbjudanden vi har just nu

KonZenta söker Psykiatriker

November 2019

Vi har alltid uppdrag inne för duktiga psykiatriker. Runt om i hela Danmark är det liksom i Sverige, stor brist inom psykiatrin. Vi har flera uppdrag med alla olika inriktningar inom psykiatrin, vare sig du vill jobba brett med allmänpsykiatri eller om du trivs bäst med att jobba med inriktning mot psykoser, affektiva sjukdomar, psykoterapi, äldrepsykiatri, missbruk etc.

KonZenta söker läkare till Akutten

November 2019
KonZenta söker en överläkare/specialistläkare till en akutverksamhet på Jylland. Vår kund ser gärna att läkaren är specialist i akutsjukvård. Detta är dock inget krav, utan vi söker även dig med längre erfarenhet av arbete på akuten.

KonZenta söker Kirurger

November 2019

Vi har alltid uppdrag inne för duktiga kirurger. Runt om i hela Danmark är det liksom i Sverige, stor brist på specialistläkare i allmänhet och det gäller även inom kirurgin. Vi har oftast flera kirurgiuppdrag inne med många olika inriktningar. Ofta söker vi breda allmänkirurger, men det kommer också in uppdrag med olika inriktningar mot allt från övre eller nedre gastrokirurgi, kärlkirurgi eller exempelvis bröstkirurgi.

Utan att förbinda dig till något får du gärna kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com och höra vad vi kan göra för dig. Du kan också fylla i nedanstående formulär, så hör vi av oss när vi får in i jobb inom ditt specialistområde. 

Jobbagent

Varje vecka får vi in nya och spännande tjänster. Stå först i kön och ta emot ett e-postmeddelande när det dyker upp ett jobb inom just ditt specialistområde.

Fyll i formuläret med namn, e-postadress och specialistområde, så hör vi av oss.

Vem vet – kanske hittar du ditt nästa jobb här!

I Danmark betalar du endast 32,84% i skatt. Låter det intressant så kontakta gärna oss för att höra mer, vi har många olika uppdrag!

You have Successfully Subscribed!