Lediga jobb 

På den här sidan kan du se ett urval av de många spännande jobberbjudanden vi har just nu

Radiolog sökes

Marts 2018
KonZenta söker en överläkare/specialistläkare i radiologi med bred allmänradiologisk profil. Avdelningen har behov av en kandidat med kompetens inom CT och ultraljud. Arbeta exempelvis 3 veckor per månad med 9 dagars ledighet och få utbetalt 92.000 SEK, netto efter skatt.

KonZenta söker Psykiatriker

Marts 2018

Vi söker en allmänpsykiatriker som ska arbeta på ett allmänpsykiatriskt intensivt slutenvårdsuppdrag med 12 sängplatser där patienterna är vuxna från åldern 18 år och uppåt. Arbeta exempelvis 3 veckor per månad med 9 dagars ledighet och få utbetalt 87.300 SEK, netto efter skatt.

KonZenta söker Thoraxradiolog

Februar 2018

KonZenta söker en överläkare/specialistläkare i radiologi med inriktning mot thoraxradiologi till Thoraxsektionen på ett sjukhus i Danmark. Arbeta exempelvis 3 veckor per månad med 9 dagars ledighet och få utbetalt 82.000 SEK, netto efter skatt.

KonZenta söker Psykiatriker

Februar 2018

Vi söker en specialist/överläkare i allmänpsykiatri som ska arbeta på ett allmänpsykiatriskt slutenvårdsuppdrag på en avdelning med 16 sängplatser och patienterna läggs in akut och en del under tvång, då de är en fara antingen för sig själv eller för omgivningen. Arbeta exempelvis 3 veckor per månad med 9 dagars ledighet och få utbetalt 87.300 SEK, netto efter skatt.

 

KonZenta söker breda allmänkirurger

Februar 2018
Vi söker nu ett antal allmänkirurger till uppdrag på vackra Jylland i Danmark. Arbeta exempelvis 3 veckor per månad och få utbetalt netto mellan 76.000-83.700 SEK per månad efter skatt, inklusive semesterersättning med 9 dagars ledighet var månad.

Utan att förbinda dig till något får du gärna kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91/ kasper.madsen@konzenta.com och höra vad vi kan göra för dig. Du kan också fylla i nedanstående formulär, så hör vi av oss när vi får in i jobb inom ditt specialistområde. 

Jobbagent

Varje vecka får vi in nya och spännande tjänster. Stå först i kön och ta emot ett e-postmeddelande när det dyker upp ett jobb inom just ditt specialistområde.

Fyll i formuläret med namn, e-postadress och specialistområde, så hör vi av oss.

Vem vet – kanske hittar du ditt nästa jobb här!