Letar ni efter en europeisk specialist- eller överläkare som kan ta sig an ett längre konsultjobb, för att därefter få en fast anställning hos er?

Vårt koncept för rekrytering av europeiska specialist- och överläkare kallar vi ”Temp. to Perm.” – Temporary to Permanent. Vi samarbetar med en av Europas ledande leverantörer av EU-läkare som står för hela rekryteringsprocessen inklusive språkutbildning i danska. Vårt fokus är på kvalitet, bibehållande, varaktighet och kontinuitet i anställningen, och därför lägger vi stor vikt vid att läkaren och dennes familj ska integreras på ett bra sätt. Integrationen innebär bland annat att vi hjälper till med att ordna skola/förskoleplats/dagis till läkarens barn, möblerat boende, försäkringar och vi har expertkunskap när det gäller skattetekniska frågor. Vi hjälper även till att ordna arbete åt en eventuell make/maka. Vi vet att samtliga dessa saker är viktiga för kontinuiteten och för att läkaren ska vilja stanna länge.

Vi lägger stor vikt vid den personliga kontakten och på att leverera marknadens högsta servicenivå, så därför får ni en personlig kontaktperson, er ”one-point-of-contact”, som alltid står till ert förfogande ifall det skulle uppstå några problem eller utmaningar i samband med läkarens anställning. Utöver detta kommer vi löpande under hela tiden, att hålla utvärderingssamtal mellan er, läkaren och oss. För att få anställning i Danmark via oss, är det ett krav att läkaren har minst fem års erfarenhet som specialistläkare och dessutom ligger på nivå B2 i danska.

Här kan ni läsa mer om hur det är att samarbeta med KonZenta och vilka fördelar ni som sjukhus har. 
Du är varmt välkommen att kontakta Kasper Madsen på +45 22 58 38 91 eller kasper.madsen@konzenta.com 
för ett förbehållslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig.