Specialistchef, Medicin till KonZenta

Stillingen

KonZenta söker en Specialistchef inom vårt affärsområde som innefattar personalrekrytering av svenska specialist- och överläkare till sjukhus i Danmark och Sverige. Som Specialistchef på KonZenta får du marknadens bästa stöttning i ditt arbete genom vårt team av både Försäljare och av Researchers – detta så att du får möjligheten till att arbeta fullt ut med rekrytering till Danmark och bemanning i Sverige. För den danska delen så äger du hela rekryteringsprocessen själv och ansvarar för alla delar – från ax till limpa. I bemanningen till sjukhus i Sverige ansvarar du för hela tillsättningen var uppdraget och har ansvar för kund och kandidatkontakten under uppdragets gång.

 

Vårt team av Researchers hjälper till med search arbetet och du kommer därför redan från dag ett ha hand om både kalla och varma kandidater. Vårt team av försäljare har hand om försäljningen av uppdrag, vilket gör att det finns ett antal uppdrag liggandes, men också möjligheten till att finna uppdrag utifrån dina kandidaters önskemål.

Som Specialistchef på KonZenta får du en varierande roll som innebär högt tempo och fokus i kombination med eget ansvar.

Det förekommer resor i tjänsten både till KonZentas övriga nordiska kontor, men också för träff med kandidater. Räkna med cirka 2-4  resdagar per månad.

Kandidat

Du kommer att ingå i ett högt specialiserat team som består av branschens bästa Specialistchefer och researchers.

Ditt primära rekryteringsredskap är telefonen, men vi jobbar också med andra rekryteringskanaler och vi deltar även på mässor, privata middagar och diverse nätverksmöten med läkarna. Du trivs med en kombination av kallringningar och relationskapande samtal, samt blir motiverad av att vända ett nej till ett ja.

Vi söker efter en Specialistchef med ett högt tempo som är självmotiverande, tycker om att ha telefonen som arbetsredskap och som gillar att ha försäljning som en drivande faktor i vardagen. Vi förväntar oss att du har hög arbetsmoral, hög servicenivå gentemot våra läkare och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Du är både nyfiken och hungrig på samma gång och har en vilja att vara den bästa på det du gör. Du är strukturerad, noggrann och har erfarenhet av att arbeta med Officepaketet – primärt med Excel, Word och Outlook.

Vi söker dig som tidigare har arbetat med rekrytering eller bemanning av specialistläkare och som är redo för att ta nästa steg i karriären. Du får ansvar för alla de medicinska specialiseringarna och ansvar för att utveckla området. Tidigare Branscherfarenhet är ett krav, har du dessutom arbetat inom de medicinska specialiseringarna tidigare så är detta ett stort plus.

Arbejdsplads

Som utgångspunkt är arbetet förlagt på KonZentas kontor i Stockholm. Vi har även kontor i Aalborg och Köpenhamn.

Lön

Vi erbjuder en bra grundlön plus ett ytterst attraktivt provisionssystem.

Startdato

Så snart som möjligt, men vi väntar gärna på rätt person.

Info om KonZenta 

KonZenta rekryterar och bemannar specialist- och överläkare till sjukhus i Danmark och Sverige. Vi har tillsammans stor erfarenhet av branschen och gedigen expertkunskap gällande Cross Border-rekrytering i Norden. Tillsammans har de nuvarande medarbetarna på KonZenta rekryterat och förmedlat ett stort antal överläkare de senaste 15 åren – så vi har en bred och gedigen erfarenhet inom samtliga specialiseringar. Vi har stort fokus på ärlighet, trygghet och en mycket hög servicenivå för både kandidater och kunder.

Vi är idag Danmarks största bemanningsföretag av svenska specialist- och överläkare till Danmark.

Varför ska du välja KonZenta?

  • Du får möjligheten att vara med på en spännande resa och att prägla en ung verksamhet i kraftig tillväxt.
  • Med en kombination av en hög energinivå, talang och känsla för sälj och rekrytering har du möjligheten för att bli en del av branschens snabbast växande rekryteringsbolag.
  • Vi erbjuder ett anställningspaket som består av en grundlön med möjlighet för extra intjäning enligt ett attraktivt provisionssystem.
  • En informell och ytterst flexibel arbetsmiljö med fokus på omsorg om medarbetarna och att ha kul i vardagen – vi har nära till skratt och dessutom så gillar vi att fira våra framgångar.
  • Vi är innovativa och ser möjligheter istället för begränsningar – även i nya projekt.

Lön och anställningens startdatum avtalas enligt överenskommelse.

ANSÖK NU – Genom att skicka CV och personligt brev till: kasper.madsen@konzenta.com eller ring +45 22 58 38 91